Per Manus Amici

WORKSHOP ''DAT BEN IK''

bommelweg2123.jpg

bestaat uit twee workshops met als onderwerpen; “Dit zijn mijn kwaliteiten” en “Dit is mijn zelfbeeld”, waarin je op een speelse of creatieve manier jezelf beter leert kennen.

De workshops worden gegeven door Desiree en Lucie. Zij kennen elkaar van de loopbaanadviesopleiding die ze samen in 2003 hebben gevolgd.
Desiree is loopbaanadviseur. Lucie is naast loopbaanadviseur ook counselor. Zij geeft Reiki behandelingen, diverse mandalatekenlessen en workshops.
Zie ook: www.lagombarderie.com.

In de workshop: “Dit zijn mijn kwaliteiten” leer je waar je goed in bent, wat je valkuil(en) (kunnen) is/zijn en wat je nodig hebt om hieruit te blijven. Dit laatste wordt in het tweede dagdeel in een rollenspel geoefend. Je leert jezelf zo niet alleen beter kennen maar je ervaart ook al wat het effect van je nieuwe vaardigheid is. Hoewel dit natuurlijk serieus werk is kan er met name bij het uitspelen van een situatie waarin je je nieuwe vaardigheid oefent ook flink gelachen worden.
De workshop wordt gegeven door Desiree, Lucie assisteert deze dag.

In de workshop: “Dit is mijn zelfbeeld” ontdek je door middel van het tekenen of schilderen van een intuïtieve mandala hoe jij in de wereld staat. Met behulp van een aantal vragen interpreteer je zelf je werk. Er wordt niets door een ander voor je ingevuld. Het gaat om jou en alleen jij weet waar het over gaat. Zo wordt zichtbaar waar jij nog mee worstelt of wat je toch graag anders zou willen. Daar ga je dan mee aan de slag. En aan het einde van de dag ga je met twee kunstwerken naar huis. Een die laat zien hoe het nu is en een die laat zien hoe het kan worden. Desiree assisteert deze dag.

Desiree en Lucie gaan er vanuit dat je goed bent zoals je bent.
Alles wat je doet, hoe je reageert en hoe je in de wereld staat is voor jou momenteel de beste manier. We gaan je dan ook helemaal niets afleren. We kunnen je wel wat meer inzicht geven in wie je bent, hoe je in de wereld staat en wat je kunt doen om nog beter bij jezelf te kunnen blijven in voor jou moeilijke situaties.
In de workshop die door Desiree gegeven wordt ervaar je dit en in de workshop van Lucie maak je dit zichtbaar.
Beide kunnen een veranderingsproces in gang zetten om je nog meer te laten worden wie je eigenlijk bent. De workshops zijn ook afzonderlijk te volgen


 
 • Home
 •  

  Nieuwe data voor

  2009 volgen nog.

   

  Plaats:Bommelweg 21 Wadenoijen (bij Tiel)

  Tijd: Van 10.00 tot 16.00 uur.

  Kosten: €75.- inclusief koffie/ thee en lunch.

   

  Aanmelden : via email of telefoon.